i have problem

View previous topic View next topic Go down

i have problem

Post by UKA_Ziooom on Thu Jan 20, 2011 7:17 pm

brothers i tried join on our sniper serv
i download all filed but i have problem with nq_v1.2.9_3.pk3
idk why but i have this file in game folder but if i try join server want download this file again Sad
i paste this file in NQ folder this is good ?
avatar
UKA_Ziooom
Clan Member

Number of posts : 207
Age : 32
Registration date : 2009-11-18

View user profile http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=170386586

Back to top Go down

Re: i have problem

Post by UKA_Ziooom on Thu Jan 20, 2011 9:47 pm

thx for help remi Smile now all its oki Smile
avatar
UKA_Ziooom
Clan Member

Number of posts : 207
Age : 32
Registration date : 2009-11-18

View user profile http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=170386586

Back to top Go down

Re: i have problem

Post by Puaj on Fri Jan 21, 2011 4:55 pm

Lmao? We stil lhave our sniper server?

IP?!

_________________
"Puajted"



avatar
Puaj
Clan Member

Number of posts : 787
Age : 40
Location : Buenos Aires ARG
Registration date : 2007-07-11

View user profile

Back to top Go down

Re: i have problem

Post by Roumich on Fri Jan 21, 2011 7:48 pm

clan now have a dedicated server..mean we will soon have 4 ro 5 gaming servers running.

Zero is working very hard on them Very Happy

_________________
Your Beloved Roumich
avatar
Roumich
Admin

Number of posts : 441
Age : 43
Location : London, UK
Registration date : 2009-05-24

View user profile

Back to top Go down

Re: i have problem

Post by Puaj on Fri Jan 21, 2011 7:56 pm

Sweet! Smile

_________________
"Puajted"



avatar
Puaj
Clan Member

Number of posts : 787
Age : 40
Location : Buenos Aires ARG
Registration date : 2007-07-11

View user profile

Back to top Go down

Re: i have problem

Post by balazs on Sun Jan 23, 2011 1:47 am

Need they ip adress guys

Thx

balazs
Clan Member

Number of posts : 179
Age : 41
Location : Hungary
Registration date : 2010-02-28

View user profile http://www.navisionsupportonline.com

Back to top Go down

Re: i have problem

Post by Z3RO on Sun Jan 23, 2011 1:44 pm

Our clan wil use same IP based in UK for all servers, the only thing will be changed to play in all servers will be the port, so to play in our main server (same as the old server) you will need to use default port 27960 others server will use the others ports like 27961 27962 27963

To play in {TE666} Clan Euro = 87.98.254.253:27960
To play in {TE666} Clan Custom = 87.98.254.253:27961
To play in {TE666} Sniper = 87.98.254.253:27963

Our sniper server isnt completely done yet need to figure out how to block the use of sten and fg42 so its not open for public usage yet, but its running and everyone in the clan can connect using the password (for password , send a PM to ref).
Maybe our sniper server will change to port 27962 but not for now!!
I have prepared a ugly webpage so if someone have probs to download the necessary files they can go there and download maps/files from there, the address is http://91.121.141.217




Last edited by Roumich on Sun Jan 23, 2011 7:17 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : i did edit this message cos the password of the private server is on a public topic)
avatar
Z3RO
Admin

Number of posts : 310
Age : 41
Location : Brasil
Registration date : 2008-08-22

View user profile

Back to top Go down

Re: i have problem

Post by balazs on Sun Jan 23, 2011 2:47 pm

Thx Zero!!!!

balazs
Clan Member

Number of posts : 179
Age : 41
Location : Hungary
Registration date : 2010-02-28

View user profile http://www.navisionsupportonline.com

Back to top Go down

Re: i have problem

Post by UKA_Ziooom on Sun Jan 23, 2011 3:01 pm

Rod why bots on sniper server writing !resetmyxp cmd ? :]
and on flat sniper map console displays

on this map should play song ? Smile

Pozdrawiam Smile
avatar
UKA_Ziooom
Clan Member

Number of posts : 207
Age : 32
Registration date : 2009-11-18

View user profile http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=170386586

Back to top Go down

Re: i have problem

Post by Z3RO on Sun Jan 23, 2011 4:25 pm

the first question: The bots are design to not store xp so long so they reset their on xp
Second question: Its a map fault i think the script of make references to play a sound but its not founded or the sound point to a script not found. Its a fault of the map!!!.
avatar
Z3RO
Admin

Number of posts : 310
Age : 41
Location : Brasil
Registration date : 2008-08-22

View user profile

Back to top Go down

Re: i have problem

Post by UKA_Ziooom on Sun Jan 23, 2011 6:15 pm

Z3RO wrote:the first question: The bots are design to not store xp so long so they reset their on xp

understeand but his xp no resets after write cmd by bot Smile
avatar
UKA_Ziooom
Clan Member

Number of posts : 207
Age : 32
Registration date : 2009-11-18

View user profile http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=170386586

Back to top Go down

Re: i have problem

Post by Roumich on Sun Jan 23, 2011 7:18 pm

Rod, i did edit your message to hide the password.
this is a public topic Rolling Eyes

_________________
Your Beloved Roumich
avatar
Roumich
Admin

Number of posts : 441
Age : 43
Location : London, UK
Registration date : 2009-05-24

View user profile

Back to top Go down

Re: i have problem

Post by Z3RO on Mon Jan 24, 2011 4:29 pm

ok no problem Remi.
avatar
Z3RO
Admin

Number of posts : 310
Age : 41
Location : Brasil
Registration date : 2008-08-22

View user profile

Back to top Go down

Re: i have problem

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum