Quake wars beta test issues.

View previous topic View next topic Go down

Quake wars beta test issues.

Post by spetsnaz on Sun Jul 01, 2007 12:33 pm

I only started playing beta 2 days ago.
WHen i play beta on eu servers (I am from eu) i play with averega ping of 60 but i see it fluctuate from 30 to 160 all the time the problem occurs on every server.
Next to that i start playing the game and the game run smooth after i enter a area were there is a lot of action my gameplay becomes shokkery.
Making playing impossible (because i get shot down very quickly).
I have locked the FPS i note here how i done that because maybe I did something wrong.

Enable hidden maps in map options section.

Placed a wordpad document in the map C:\Documents and Settings\User\My documents\Enemy Territory Quake Wars Public Beta

Placed in the wordpad the following text:
seta com_unlockFPS "1"
seta com_unlock_timing_Method "2"
seta com_unlock_maxFPS "60"
seta r_displayRefresh "60"
seta g_showPlayerShadow "0" //turns playershadows off

And saved wordpad as autoexec.cfg

After doing this I try to play again but there is no improvement.

Has this anything to do with my system specs?

Xp proffesional 2002 service pack 2
AMD athlon 1.1 GHZ.
Internal mem 1GB.
ATI Radeon 9600 256mb.

I hope someone has an answer.
avatar
spetsnaz
Clan Member

Number of posts : 211
Location : Holland
Registration date : 2007-06-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Quake wars beta test issues.

Post by utEro on Tue Jul 03, 2007 2:13 am

Lol , yeah i think its the specs man . i got 75max fps ..min was like..35 or so .. on a rig like i have . ( check the post of the rigs if you dont know mine . )

_________________

utEro
GOD
GOD

Number of posts : 155
Location : Estonia
Registration date : 2007-06-11

View user profile http://te666.withme.us

Back to top Go down

Re: Quake wars beta test issues.

Post by spetsnaz on Tue Jul 03, 2007 9:19 am

missstake i do not have 1.1 i have athlon 3200+ 2.2ghz stable.
That should be enough to play the game or.....
avatar
spetsnaz
Clan Member

Number of posts : 211
Location : Holland
Registration date : 2007-06-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Quake wars beta test issues.

Post by utEro on Wed Jul 04, 2007 4:10 pm

Your GFX card does not support the gfx i think , QW is made SM3.0 ..and 9600 is SM2.0 i think .

_________________

utEro
GOD
GOD

Number of posts : 155
Location : Estonia
Registration date : 2007-06-11

View user profile http://te666.withme.us

Back to top Go down

Re: Quake wars beta test issues.

Post by spetsnaz on Wed Jul 04, 2007 4:55 pm

Please explain me what is SM2.0 and SM3.0???
avatar
spetsnaz
Clan Member

Number of posts : 211
Location : Holland
Registration date : 2007-06-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Quake wars beta test issues.

Post by utEro on Wed Jul 04, 2007 9:59 pm

http://www.elitebastards.com/page.php?pageid=4136&head=1&comments=1

_________________

utEro
GOD
GOD

Number of posts : 155
Location : Estonia
Registration date : 2007-06-11

View user profile http://te666.withme.us

Back to top Go down

Re: Quake wars beta test issues.

Post by spetsnaz on Thu Jul 05, 2007 12:25 pm

AHA i can play now without problems.
The only thig is that i suck and i dont like it so much.
Crysis seems much cooler!
avatar
spetsnaz
Clan Member

Number of posts : 211
Location : Holland
Registration date : 2007-06-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Quake wars beta test issues.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum